Проекција на документарниот филм „Сина река“ (“RiverBlue”) (2016 г.) - Europe House

23 Јан

BACK

Проекција на документарниот филм „Сина река“ (“RiverBlue”) (2016 г.)

Проекција на документарниот филм „Сина река“ (“RiverBlue”) (2016 г.)

Тема: негативното влијание на модната индустрија врз животната средина

Subscribe To our newsletter!