Вака изгледаше 54 часовен Techstars Startup Weekend Skopje настан поддржан од Europe House Скопје во кој младите претприемачи ја презентират и својата иновативна стартап идеја - Europe House

4 Nov

BACK

Вака изгледаше 54 часовен Techstars Startup Weekend Skopje настан поддржан од Europe House Скопје во кој младите претприемачи ја презентират и својата иновативна стартап идеја

Subscribe To our newsletter!