Columns - Europe House

Columns

Europe Housе në bashkëpunim me Umno.mk e fillon rubrikën „Shenjë diakritike“ në të cilën çdo të mërkurë të fundit të muajit, intelektualët nga fusha e caktuar do të shkruajnë kolumnë në tema që janë me interes për ne. „Shenja diakritike“ është rubrikë për atë që është e rëndësishme dhe me interes për ne, ajo që thekson kuptimin e sfidave thelbësore por, shpeshherë është lënë në margjinat e prioriteteve të shoqërisë.

Ако не јас, кој? Ако не сега, кога?

27 Jun

Ако не јас, кој? Ако не сега, кога?

View More
Дали една жена смее да биде насмеана?

27 Sep

Дали една жена смее да биде насмеана?

View More
Боговите не се фотографираат (Како ќе го помнам Кундера)

17 Jul

Боговите не се фотографираат (Како ќе го помнам Кундера)

View More
Приказните (ќе) го (из)лекуваат човештвото

28 Jun

Приказните (ќе) го (из)лекуваат човештвото

View More
Еразмус+, порта кон светот на можностите

30 May

Еразмус+, порта кон светот на можностите

View More
Со што се китиме?

26 Apr

Со што се китиме?

View More
За жал, немаме планета Б

29 Mar

За жал, немаме планета Б

View More
Subscribe To our newsletter!