Blog - Europe House

Blog

EUROPE HOUSE SKOPJE CELEBRATES ITS 4TH BIRTHDAY WITH A LANDMARK ARCHITECTURAL COMPETITION

17 Nov

EUROPE HOUSE SKOPJE CELEBRATES ITS 4TH BIRTHDAY WITH A LANDMARK ARCHITECTURAL COMPETITION

View More
EUROPE HOUSE SHKUP FESTON 4 VJETORIN E SAJ ME KONKURS ARKITEKTONIK

17 Nov

EUROPE HOUSE SHKUP FESTON 4 VJETORIN E SAJ ME KONKURS ARKITEKTONIK

View More
“SHKUPI I GJENERATËS SË RE” PO PËRGATITET PËR NGJARJEN KRYESORE

8 Nov

“SHKUPI I GJENERATËS SË RE” PO PËRGATITET PËR NGJARJEN KRYESORE

View More
European Mobility Week

20 Sep

European Mobility Week

View More
Konkurs arkitektonik dhe urbanistik  “Shkupi i gjeneratës së re”

4 Sep

Konkurs arkitektonik dhe urbanistik “Shkupi i gjeneratës së re”

View More
Фокусираме на „Меѓународниот ден на младите“!

17 Aug

Фокусираме на „Меѓународниот ден на младите“!

View More
BE për ajër të pastër

26 Jul

BE për ajër të pastër

View More
Warm-up Cinedays 2023

6 Jun

Warm-up Cinedays 2023

View More
BASHKANGJITUNI NË FESTIMIN E DITËS SË EVROPËS 2023 DHE BËHUNI PJESË E SË ARDHMES QË NA LIDH!

4 May

BASHKANGJITUNI NË FESTIMIN E DITËS SË EVROPËS 2023 DHE BËHUNI PJESË E SË ARDHMES QË NA LIDH!

View More
Junior Events coordinator and Junior Networks Assistant for the new Europe House Veles

10 Apr

Junior Events coordinator and Junior Networks Assistant for the new Europe House Veles

View More
Subscribe To our newsletter!