28 Мај

BACK

Movie night at Europe House Kriva Palanka

#movienight во Europe House Крива Паланка!
Преубава атмосфера со локални и млади од Западен Балкан.
Дворчето на Europe House Крива Паланка се претвори во убаво летно кино под отворено небо

Subscribe To our newsletter!