Кратово на нашиот #EuropeDay со Маја од Percalus Design и Бојан од Bojan Design зборувавме за иднината во креативно-дигиталните професии - Europe House

14 Мај

BACK

Кратово на нашиот #EuropeDay со Маја од Percalus Design и Бојан од Bojan Design зборувавме за иднината во креативно-дигиталните професии

Subscribe To our newsletter!