Трет книжевен клуб за деца (Book Club Europe House Kids)! - Europe House

30 Ное

BACK

Трет книжевен клуб за деца (Book Club Europe House Kids)!

Трет книжевен клуб за деца (Book Club Europe House Kids)!

Преку илустрираните приказни, најмалите се запознаа со најмилата „Лисичка плетачка“ и ги открија шумските тајни. Во духот на есента, сувите лисја, шалчињата и ракавичките послужија како одлични реквизити кои ја збогатија рaботилницата предводена од Ана Голејшка Џикова.

May be an image of 3 people, child, people studying and book
May be an image of 4 people, child and people studying
Subscribe To our newsletter!