Новости - Europe House

Новости

ПРОДОЛЖУВААТ ДИЈАЛОЗИТЕ СО ЛОКАЛНАТА МЛАДИНА НИЗ ОПШТИНИТЕ. ШУТО ОРИЗАРИ ДОМАЌИН НА ВТОРИОТ НАСТАН

29 Мај

ПРОДОЛЖУВААТ ДИЈАЛОЗИТЕ СО ЛОКАЛНАТА МЛАДИНА НИЗ ОПШТИНИТЕ. ШУТО ОРИЗАРИ ДОМАЌИН НА ВТОРИОТ НАСТАН

View More
Пикник програма 13.05.2023

10 Мај

Пикник програма 13.05.2023

View More
ПРОСЛАВЕТЕ ГО ДЕНОТ НА ЕВРОПА СО ПИКНИК ИСПОЛНЕТ СО ЗАБАВА ВО ПАРКОТ ГАЗИ БАБА ПОД СЛОГАНОТ „ИДНИНАТА НÈ ПОВРЗУВА!“

10 Мај

ПРОСЛАВЕТЕ ГО ДЕНОТ НА ЕВРОПА СО ПИКНИК ИСПОЛНЕТ СО ЗАБАВА ВО ПАРКОТ ГАЗИ БАБА ПОД СЛОГАНОТ „ИДНИНАТА НÈ ПОВРЗУВА!“

View More
СО ОТВОРАЊЕTO НА EUROPE HOUSE БИТОЛА ПОЧНА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА „EUROPE DAY 2023“

7 Мај

СО ОТВОРАЊЕTO НА EUROPE HOUSE БИТОЛА ПОЧНА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА „EUROPE DAY 2023“

View More
ПРИДРУЖИ СЕ НА ПРОСЛАВАТА ЗА EUROPE DAY 2023 И БИДИ И ТИ ДЕЛ ОД ИДНИНАТА ШТО НЀ ПОВРЗУВА!

4 Мај

ПРИДРУЖИ СЕ НА ПРОСЛАВАТА ЗА EUROPE DAY 2023 И БИДИ И ТИ ДЕЛ ОД ИДНИНАТА ШТО НЀ ПОВРЗУВА!

View More
Junior Events coordinator and Junior Networks Assistant for the new Europe House Veles

10 Апр

Junior Events coordinator and Junior Networks Assistant for the new Europe House Veles

View More
СТАРАТА СКОПСКА ЧАРШИЈА – ВИЗУЕЛЕН АМАЛГАМ НА КУЛТУРАТА И УМЕТНОСТА

5 Апр

СТАРАТА СКОПСКА ЧАРШИЈА – ВИЗУЕЛЕН АМАЛГАМ НА КУЛТУРАТА И УМЕТНОСТА

View More
Junior Events coordinator and Junior Networks Assistant (Europe House Bitola)

28 Мар

Junior Events coordinator and Junior Networks Assistant (Europe House Bitola)

View More
Награда за најдобри „Млади европски креатори на наследство“

28 Мар

Награда за најдобри „Млади европски креатори на наследство“

View More
Junior Campaigns & Events Assistant for Europe House Skopje

9 Фев

Junior Campaigns & Events Assistant for Europe House Skopje

View More
Subscribe To our newsletter!