Дипломатски добротворен базар. - Europe House

3 Дек

BACK

Дипломатски добротворен базар.

Дипломатски добротворен базар.

Вчера се одржа дипломатски добротворен базар во организација на Dobredojde Macedonia Welcome Centre, а под патронство на Амбасадорот на Европската Унија Дејвид Гир.
Базарот се одржa по повод Светскиот ден на децата, а собраните средства ќе бидат наменети за децата и лицата со попреченост во рамки на програмата „Тимјани„ од националната стратегија за деинституционализација.

May be an image of 5 people and dirndl

May be an image of 5 people, sushi and crowd

May be an image of 1 person, table, crowd and text

Subscribe To our newsletter!