Работилница за електронска музика во Europe House Битола - Europe House

17 Apr

BACK

Работилница за електронска музика во Europe House Битола

На работилницата за електронска музика, водена од интернационално етаблираниот артист Herzel и Emi Ermilova во улога на асистент, креативниот вртлог од звуци го преточивме во интензивна едукативна сесија, која резултираше со активна размена на искуства и автентичен креативен исход кај секој од учесниците
Учесниците имаа можност да се запознаат со:
▪️ основите на електронската музика
▪️ продукција со музички хардвер и софтвер
▪️ аранжман и микс
▪️ припрема за мастеринг
Музиката е и ритам и емоција и мелодија
Subscribe To our newsletter!