Заедно со Институт за млади од Скопје работевме на вештини за навигација низ онлајн светот со гледање и одговорност кон другите во Europe House Крива Паланка - Europe House

4 Nov

BACK

Заедно со Институт за млади од Скопје работевме на вештини за навигација низ онлајн светот со гледање и одговорност кон другите во Europe House Крива Паланка

Subscribe To our newsletter!